De oersterke V8 is een model uit de boeken. Dit model werd vanaf het begin al gebruikt door E-Rebel voor zowel verhuur en woon-werkverkeer, kortom een echt werkpaard onder de e-scooters! De V8 word beschouwd als een e-scooter met veel power en een super snelle optrek. Wie op zoek is naar een betrouwbare e-scooter is bij de V8 aan het juiste adres.

60km - 80km
2000 Watt
25
Al vanaf € 2.299
Nieuw

Wat is een elektrische scooter?

Een elektrische scooter, ook wel een e-scooter, is in feite een doodnormale scooter waarbij het motorblok is vervangen door een elektromotor. In plaats van benzine te tanken, hoef je alleen de accu op te laden. Hoe fijn is dat? Je kunt een e-scooter kopen als een 25 km snorscooter en als 45 km bromscooter. Alle scooter worden geleverd met RDW-keuring.

De naam zegt het al! De E-chopper 2.0. Een vernieuwde versie van onze vorige E-Chopper. Dit model wint alle schoonheidsprijzen met zijn gestroomlijnde design en is dan ook het best verkochte model van E-Rebel in 2021. De E-Chopper 2.0 hebben wij in het mat zwart met een 20 AH accu waardoor je in de juiste omstandigheden tot wel 60 tot 65 kilometer rijbereik hebt. Dit model is tevens net als de V8 een echte werkpaard maar heeft dunnere wielen waardoor het sturen net allemaal wat makkelijker en soepeler loopt dan andere modellen.

60/80/120 km
2000 Watt
25
Al vanaf € 2.299

Onze E-Bobber is een nieuw model van 2022. Met zijn grote zadel en lekkere zitting merk je bij de E-Bobber dat je al gauw de tijd vergeet tijdens het rijden omdat het werkelijk waar een genot is om door de buurt mee te zoeven. De E-Bobber heeft een sterke 30 AH accu waardoor het rijbereik onder de juiste omstandigheden kan oplopen tot wel 85 kilometer. De vernieuwde wielen zorgen ervoor dat je geweldig goed kan manoeuvreren waardoor je met volle zelfvertrouwen de bochten in kan.

80 - 85 km
2000 Watt
25 km/h
Al vanaf € 2699

De E-Nookie is verkozen tot beste verhuur scooter van 2021. Met dit model rijdt je eindeloze kilometers zonder mankementen. Alles van dit model is gebaseerd op veel kilometers maken. E-Rebel staat voor comfort en dus hebben wij speciale aangepaste zadels op de E-Nookie geplaatst zodat je eventueel zelfs met zijn tweeën een ritje kunt maken. De E-Nookie word tevens door E-Rebel en partners op vele locaties ingezet als verhuur scooter vanwege zijn krachtige reputatie.

80 km
2000W
25
Al vanaf € 2699

Stoere duurzame mobiliteit

E-scooter huren, leasen of kopen? Bij E-Rebel ben je hiervoor aan het juiste adres. Lees alles over de verschillende mogelijkheden, de voordelen van een e-scooter en meer!

E-scooter kopen

Wil je zelf graag een stoere e-scooter in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij E-Rebel is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een e-scooter te kopen.

Jouw partner in
innovatieve elektrische mobiliteit
E-Rebel E-Rebel E-Rebel

E-scooter verhuur

E-Rebel biedt de mogelijkheid om een e-scooter te huren. Verken met je e-scooter prachtige dorpskernen, kronkelende paadjes en mooie bezienswaardigheden tijdens de tocht. Wij hebben prachtige routes voor je uitgestippeld. Wil je toch liever je eigen route bepalen? Dit is ook geen probleem!

Verhuur informatie

Leasen ook mogelijk

Als je een wat minder groot budget hebt, kun je er ook voor kiezen om een e-scooter te leasen. Zo kies je er zelf voor in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en ben je direct eigenaar.

Bekijk onze lease mogelijkheden
Boek een

Gratis proefrit

1.
Heb ik een rijbewijs nodig voor een e-scooter?
Om een elektrische scooter of cruiser te mogen besturen heb je een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. E-Rebel biedt zowel snorscooters (25 km/h) als bromscooters (45 km/h) aan. Sinds 1 januari 2023 is voor alle scooters en cruisers een helm verplicht.
2.
Kan ik mijn scooter op naam laten zetten bij jullie?
Ja, door onze korte lijntjes met het RDW is het mogelijk om je scooter bij ons op naam te laten zetten. Erg handig, want zo kun je er na de aankoop gelijk op wegrijden!
3.
Wat als ik onderhoud of service aan mijn scooter nodig heb?
Het onderhoud van een elektrische scooter is tot wel 90% minder dan bij een reguliere benzine scooter. Toch moet een e-scooter eens in de zoveel tijd worden nagekeken om maximale prestaties te bevorderen. Bij E-Rebel ontzorgen we je op dit gebied ook volledig, je kunt namelijk altijd bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Bel ons gerust om een afspraak te plannen.

Wat kost een e-scooter?

E-Rebel biedt een gaaf assortiment e-choppers, e-scooters en ook elektrische retro scooters en elektrische 3 wiel scooters aan van verschillende merken, met uiteenlopende prijskaartjes. Vanaf € 2.099,- rijd je al op één van onze unieke modellen. Bekijk onze beste e-choppers.

Voordelen van een e-scooter

E-scooters hebben veel voordelen. Ze hebben een gaaf design en zitten vol met functies die een zorgeloze rit op elke ondergrond garanderen. Wat is er dan zo goed aan?

 • Een goed alternatief voor scooters op benzine: e-scooters zijn goedkoop in prijs en je hebt geen brandstof nodig om erop te rijden. Het is natuurlijk geen verrassing dat e-scooters zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Ben je milieubewust? Dan is een elektrische scooter een goede optie!
 • Rijbewijs niet in altijd nodig: sommige elektrische scooters zijn met gematigde snelheden gemakkelijk te besturen. Daarom is er voor de scooters met lage snelheden, denk aan 25 km/h, geen rijbewijs voor nodig.
 • Compactheid: door de vaak ranke ontwerpen zijn elektrische scooters gemakkelijk om mee te rijden in het verkeer. Nooit meer problemen met parkeren.
 • Veiligheid: elektrische scooters hebben veel veiligheidsvoorzieningen. Van handbediende versnellingscontrole tot gemakkelijk toegankelijke remmen.
 • Eenvoudig te onderhouden: e-scooters zijn gemakkelijke te onderhouden. Er zijn slechts drie onderdelen waar je rekening mee moet houden, dat zijn de banden, remmen en verlichting.
 • Kosten: elektrische scooters zijn budgetvriendelijk: elektriciteit is goedkoper dan benzine en een verzekering kost hoogstens een paar euro in de maand. Daarnaast betaal je voor een e-scooter ook geen wegenbelasting.
 • Daarnaast maken e-scooters van het woon-werkverkeer een fluitje van een cent. Ze vervangen inmiddels al hele autoritten, nu steeds meer steden autovrije centra krijgen.

Hoe laad je een e-scooter op?

Een elektrische scooter heeft een indicator die aangeeft dat de accu bijna leeg is. Het is beter om de accu op te laden voordat deze helemaal leeg is, omdat dit gevolgen kan hebben voor de levensduur van de accu.

De verschillende modellen laden ook op verschillende manieren op. Bij sommige modellen moet de accu uit het hoofdgedeelte van de scooter worden gehaald en in een oplader worden gestoken. Nieuwere modellen hebben een ingebouwde accu, zodat je het snoer rechtstreeks in de scooter kunt steken en hem op deze manier kunt opladen.

Waarop letten als je een elektrische scooter koopt?

Wanneer je van plan bent om een e-scooter aan te schaffen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken.

 • Gemakkelijk te vervangen onderdelen?
  Een elektrische brommer vraagt om minder onderhoud dan een normale scooter. Toch kan er altijd een moment komen dat een onderdeel vervangen moet worden. Daarvoor is het handig om van tevoren onderzoek te doen naar hoe makkelijk de onderdelen te verkrijgen zijn. Dit scheelt in de kosten in jouw tijd.
 • Duurder is niet altijd beter: je hoeft voor een e-scooter niet direct voor A-merken te gaan, een duurdere scooter is niet per definitie altijd beter. Natuurlijk zullen er merken zijn die veel positieve reviews krijgen en goede kwaliteit leveren. Toch hoef het niet te betekenen dat een scooter van € 3.000,- beter is of een langere levensduur heeft dan een elektrische scooter van € 1.500,-.
 • Accu: de accu van een elektrische scooter zal op een gegeven moment vervangen moeten worden. Het is afhankelijk van het type accu, hoe lang het meegaat. Een tip hierbij is om de kosten van een nieuwe accu vast mee te nemen in je vergelijking. Wanneer je bijvoorbeeld een scooter koopt van € 3.000,- waarvan de accu een gemiddelde levensduur van 3 jaar heeft en een nieuwprijs van € 150,-, kan dit onderaan de streep voordeliger zijn dan een scooter van € 2.000,- waarvan de accu ieder jaar voor € 500,- vervangen moet worden.

Zijn er ook nadelen?

 • Waar voordelen zijn, zijn ook een aantal nadelen. Deze hebben we voor je op een rij gezet, zodat je voor jezelf een afweging kunt maken.
  Minder grote actieradius: de afstand die je met een volle tank kunt rijden is vaak minder groot dan die van een benzinescooter. Met een volle accu kun je dus minder grote afstanden afleggen dan op een volle brandstoftank. De e-scooters van E-Rebel hebben een actieradius van 60 tot 100 km. Het is mogelijk om een accupakket uit te breiden, waardoor de actieradius groter wordt, maar hier betaal je wel extra voor. De kosten per kilometer zijn voor een e-scooter natuurlijk lager, net als de kosten voor onderhoud, dus onderaan de streep bespaar je toch een hoop kosten. Zo hoeft een e-scooter met een accu-upgrade niet eens duurder te zijn.
 • Accu’s vervangen: hoe lang een accu meegaat, is van tevoren niet te zeggen. Wanneer dan toch het moment aanbreekt dat de accu vervangen moet worden, is het belangrijk om rekening te houden met de bijkomende kosten. Tegenwoordig gaan accu’s gelukkig al langer mee dan vroeger en dan maakt het ook uit welke type accu op de e-scooter aanwezig is. In al onze e-scooters zit een draagbare lithium ion accu. Lithium batterijen gaan een stuk langer mee dan bijvoorbeeld alkaline batterijen, laden sneller op en zijn bovendien een stuk lichter. Dit maakt de keuze mogelijk makkelijker voor je!

Al met al kunnen we wel zeggen dat alle voordelen makkelijk opwegen tegen de nadelen van een e-scooter. Eerder waren er nog niet voldoende redenen om over te stappen naar een elektrisch vervoermiddel, maar die zijn er inmiddels wel!

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag in de aanschaf van de juiste e-scooter voor jou.

Lees verder Lees minder