Bedrijfsuitje, familiedag of met vrienden op pad? Huur een elektrische chopper of scooter bij E-Rebel en beleef een fantastische dag! Cruise geruisloos door de natuur en geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft.

Een onvergetelijke dag

Scherpe bochten, scherpe prijzen

Wil jij scherpe bochten maken door het prachtige Twentse landschap? Bekijk dan snel onze prijzen en huur een gave chopper. Goed om te weten: onze e-choppers rijden 25 km/h. Hiervoor heb je wel minimaal een bromfietsrijbewijs nodig. Perfect voor wanneer je gezelschap bestaat uit jong en oud. Echt kleine kids kunnen natuurlijk achterop.

Let op: actieradius van een volle accu is +/- 60-80 km

Onze prijzen

Welke e-chopper huur jij?

Wij bieden als enige in de omgeving de stoere V8 Chopper versies aan! Maar er zijn ook genoeg andere gave modellen om uit te kiezen. Maak jouw eigen tocht op een uniek model en ervaar hoe het is om in stilte en milieuvriendelijk te rijden. Waan je voor een dag een échte biker en huur een E-chopper bij
E-Rebel!

Reserveer nu
E-rebel

Let’s ride

De mooiste routes

Wij hebben voor jullie de mooiste routes uitgezet. Bezoek bijvoorbeeld het kunststadje Ootmarsum, rij door de glooiende landschappen van Lutterzand of ontdek het hoogste punt van Overijssel, de Tankenberg. Vraag ons op locatie om advies of neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos

Arrangementen voor vrienden en familie

Het mooie Twente is een ideaal uitgangspunt om te cruisen op een hippe, moderne en milieubewuste e-chopper. Ontdek de pittoreske dorpjes en de uitgestrekte landschappen. Strand tussendoor op een gezellig terras en geniet van een kopje koffie met gebak. Ga er heerlijk op uit met vrienden en familie!

Onze arrangementen

Het perfecte bedrijfsuitje!

Een tocht maken op een e-chopper is populairder dan ooit. Lekker duurzaam én super leuk! E-chopper tochten zijn ontzettend geschikt voor grote groepen tijdens bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Bij E-rebel hebben we prachtige routes voor je uitgestippeld. Wil je liever je eigen route met leuke tussenstops samenstellen? We denken uiteraard graag met je mee.

Veelgestelde vragen

1.
Kan ik mijn eigen vertrektijd bepalen?
Bij E-Rebel werken in vaste blokken van 2 of 3 uur. Je kunt de e-scooters dus huren voor 2 of 3 uur lang. Deze blokken zijn te boeken van 9:00 tot 21:00 uur.
2.
Moet ik borg betalen?
Nee, je hoeft bij ons geen borg te betalen. We werken wel met een eigen risico.
3.
Wat te doen bij slecht weer?
Het kan natuurlijk zo zijn dat het weer erg tegenvalt op de dag dat je je uitje had gepland bij ons. Als er een enkele bui is voorspelt, kan de tocht uiteraard gewoon doorgaan. Wanneer er de hele dag regen is voorspelt, kunnen we natuurlijk kijken naar andere opties. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden samen!