Wil jij graag e-scooters of choppers verhuren of deze graag inzetten als bezorgservice? Wij hebben verschillende samenwerkingsmogelijkheden met partners. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Become an E-Rebel partner

Denk je erover na om elektrische scooters in te zetten voor jouw klanten of gasten? Dan ben je bij E-Rebel aan het juiste adres. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou. E-Rebel is een betrouwbare scooterspecialist (RDW erkend) op het gebied van elektrisch rijden. We streven ernaar om groen rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Wij hebben een ruim assortiment met toffe elektrische producten waaronder e-scooters, e-choppers en e-steps.

Meer weten over ons
E-rebel

Verhuur en bezorgservice

E-Rebel zet de stoere e-chopper modellen in voor zowel verhuur als bezorgservice. Zo werken we al samen met Landal en New York Pizza.

  • Bij bijvoorbeeld Landal Landgoed de Elsgraven worden de e-choppers verhuurt aan gasten op locatie. Verblijf je op een Landal park in Twente? Dan kun jij één van onze stoere chopper modellen huren voor een fantastisch dagje uit met vrienden of familie!
  • Bij New York Pizza worden onze e-scooters ingezet om eten te bezorgen. Zo wordt jouw pizza op een milieuvriendelijke manier bij jou thuis bezorgd! Heb jij een soortgelijke bezorgservice en zou je hier graag ‘groene’ scooters voor willen inzetten? Neem contact met ons op!

Verhuur voor hotel ketens

Wil jij je gasten iets extra’s bieden wanneer ze bij je in het hotel verblijven? Laat ze op een stoere milieuvriendelijke manier de omgeving verkennen met onze e-choppers. Met de lage instap in de e-chopper geschikt voor jong en oud en touren je gasten geruisloos door de mooie landschappen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Onze e-scooters
Wil jij

partner worden?