Verzekeringen

Jouw e-scooter goed verzekerd!

Het is belangrijk om jouw e-scooter goed te verzekeren tegen schade en diefstal. Er zijn meerdere verzekeringen waar je uit kunt kiezen.

Het is goed om te weten dat een WA-dekking verplicht is als je op een elektrische scooter rijdt. Hiermee ben je verzekerd voor de schade die je met jouw scooter bij anderen veroorzaakt. De WA-dekking geldt zowel voor schade aan spullen van anderen als voor letselschade.

Daarnaast kun je nog kiezen voor een dekking diefstal. Zo ontvang je het eerste jaar het volledige aankoopbedrag retour als jouw e-scooter wordt gestolen. Ook is het belangrijk om een ART-slot aan te schaffen, zonder een slot ben je namelijk niet verzekerd. Met een dekking diefstal ben je ook beschermd tegen schade aan je eigen scooter door bijvoorbeeld weersomstandigheden of brand. Let op: wil je verzekerd zijn tegen diefstal, dan moet het gaan om een nieuwe elektrische scooter waar jij de eigenaar van bent.

Verder is er ook nog de dekking diefstal en aanrijding. Wanneer je hiervoor kiest, ben je verzekerd voor de schade aan jouw elektrische scooter na een aanrijding door jouw schuld. Schade aan je scooter door diefstal, joyriding, brand en weersomstandigheden vallen ook onder deze dekking.

Kies een verzekering die bij je past

Wil jij je elektrische scooter verzekeren? Verzeker je scooter WA of juist all risk. Kies daarbij een aanvullende dekking en betaal één keer per maand of per jaar.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!