Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje op een elektrische scooter is een originele activiteit die steeds populairder wordt! E-Rebel biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten die voor iedereen geschikt is.

Het perfecte bedrijfsuitje

Een tocht maken op een e-chopper is populairder dan ooit. Lekker duurzaam én super leuk! e-chopper tochten zijn ontzettend geschikt voor grote groepen. Onze chopper modellen hebben met hun brede banden een gave look en toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. Vertrek samen met je collega’s voor deze onvergetelijke e-chopper tour!

Routes door de Twentse landschappen

Bij E-Rebel hebben we prachtige routes voor je uitgestippeld. Jullie vertrekken vanaf onze verhuurlocatie in Enschede of Nijverdal. Maak vanuit daar een tocht maken door het kunststadje Ootmarsum, rij door de glooiende landschappen van Lutterzand of ontdek het hoogste punt van Overijssel, de Tankenberg. Zo is er van alles mogelijk. Wil je liever je eigen route met leuke tussenstops samenstellen? We denken uiteraard graag met je mee.

Een hapje en een drankje onderweg

Een bedrijfsuitje is uiteraard niet compleet zonder en hapje en een drankje. E-Rebel biedt arrangementen aan waarbij een drankje, een snack en een pokébowl of lekker broodje zijn inbegrepen! Dit laatste is handig om aan het einde van je rit te doen, je kunt hiervoor terecht bij onze zaak Rebelse Broodjes in Enschede. Let op: deze arrangementen zijn alleen geldig in Enschede! Voor Nijverdal zijn er andere arrangementen beschikbaar inclusief snack.

Verhuur op locatie ook mogelijk

Wil jij hét perfecte teamuitje organiseren, maar wil je dat graag doen vanaf de locatie waar jullie gevestigd zijn? E-Rebel bezorgt e-scooters ook op locatie in Twente. Wij leveren de e-scooters in perfecte staat, zodat jij en je collega’s zorgeloos op pad kunnen. Uiteraard halen wij de elektrische scooter na afloop ook weer op. Het zijn elektrische scooters waarmee je met een volle accu 60-80 km kunt rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Activiteiten tijdens de tocht

Een e-chopper tocht kan heel goed gecombineerd worden met andere activiteiten. Willen jullie het personeelsuitje opdelen in verschillende activiteiten? Wij kunnen ons voorstellen dat jullie tussendoor bijvoorbeeld een stuk willen wandelen in de mooie natuur van Twente of misschien een bezienswaardigheid willen bezoeken. In goed overleg, staan wij er zeker voor open om eventuele mogelijkheden te bespreken!

Voordelen van een e-chopper tocht

Er is niets leuker dan een mooie tocht maken op een e-chopper door de landschappen van Twente! Daarnaast is het ook een ideale activiteit om te doen als je met een grote groep mensen op pad gaat, het is namelijk voor iedereen toegankelijk. Voor jong en oud en voor mensen die bijvoorbeeld minder goed te been zijn. Een ander voordeel is dat je lekker in de buitenlucht bent en dus heerlijk kunt genieten van je omgeving, terwijl je gezellig aan het bijpraten bent met je collega’s. Geen last van lawaai, want onze scooters zijn fluisterstil. Het enige wat je nodig hebt, is een bromfietsrijbewijs, autorijbewijs of motorrijbewijs. Reserveer nu jouw bedrijfsuitje!

Waarom kiezen voor E-Rebel?

E-Rebel is betrouwbare e-scooter specialist. We zijn RDW erkend en officiële dealer van A-merken. Wanneer je een scooter bij ons huurt, zal je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. We gebruiken de beste materialen en onderhouden de scooter goed. Ontdek de mooiste routes in Twente tijdens je originele teamuitje!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!