E-choppers

Wat is een e-chopper?

E-choppers zijn elektrische “low-riders” die vergeleken worden met een Harley Davidson motor. E-choppers zijn dus gebaseerd op het uiterlijk van de Amerikaanse motorfiets, maar deze is natuurlijk elektrisch aangedreven. De choppers zijn geheel geruisloos, behalen een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur, hebben een actieradius van 60-80 km en worden geleverd met RDW-keuring en een blauw kenteken.

Onze verhuur mogelijkheden

Een tocht maken op een echte chopper is populairder dan ooit. Lekker duurzaam én super tof! E-chopper tochten zijn ontzettend geschikt voor grote groepen. Dus wil jij met je vrienden of familie op pad? Huur een chopper bij E-Rebel!

E-chopper leasen

Er bestaat ook een mogelijkheid om een chopper te leasen. Zo kun je ook met een kleiner budget, voor een vast maandbedrag een gloednieuwe scooter rijden. Bekijk onze lease mogelijkheden.

E-chopper kopen

Lijkt het jou gaaf om dit stoere voertuig zelf in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via E-Rebel is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een e-chopper te kopen.

Kom proefrijden op één van onze choppers!

Ook voor jou staat er een e-chopper klaar! Bij E-rebel vind je de mooiste elektrische Harley snorscooters van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook voor onderhoud, schade en reparatie kun je bij ons terecht. Bezoek onze showroom en kom een proefrit maken. Of neem direct contact met ons op, we staan je graag te woord.

Hippe 3 wiel scooters

E-Rebel biedt ook opvallende elektrische 3 wiel modellen aan. Een derde wiel veranderd niet alleen het ontwerp, maar ook de hele rijervaring. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan extra comfort? Dan is een driewielscooter een ideale optie. Ook geeft een driewielscooter meer ondersteuning, omdat de snorscooter natuurlijk stabieler op de weg ligt dan een tweewieler.

Wat kost een e-chopper?

E-rebel biedt garantie op goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Ook met een relatief klein budget kun je een chopper kopen. Voor minder dan € 2.000,- zijn er al verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Bekijk al onze modellen e-cruisers.

Waarom kiezen voor een e-chopper?

  • Goedkoper in gebruik
    Een van de grootste voordelen van een elektrische snor/bromfiets is dat deze voordelig is in gebruik. Je hoeft namelijk niet meer te tanken, je hoeft je scooter alleen maar op te laden.
  • Milieuvriendelijk
    Een e-chopper is een schoon en groen vervoermiddel, zonder uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen. Ook maakt de motor haast geen geluid, ideaal als je in stilte wilt genieten van je omgeving
  • Weinig onderhoud
    Een elektrische chopper heeft weinig onderhoud nodig. De e-chopper heeft namelijk weinig bewegende delen, dat betekent dat de delen minder snel slijten. Daarnaast zijn onderdelen relatief makkelijk te vervangen.
Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!