E-Rebel is een betrouwbare scooterspecialist (RDW erkend) op het gebied van elektrisch rijden. We streven ernaar om groen rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Wij hebben een ruim assortiment met toffe elektrische producten waaronder e-scooters,
e-choppers en e-steps.

Touren in Twente

Naast de mogelijkheden voor het kopen van een e-chopper is het bij ons ook mogelijk om erop uit te trekken. Bedrijfsuitje, familiedag of met vrienden op pad? Huur een elektrische chopper of scooter bij E-Rebel en beleef een fantastische dag! Cruise geruisloos door de natuur en geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft.

Reserveer nu

Toffe e-choppers

Bij E-Rebel is het mogelijk om een e-chopper te kopen, leasen of huren. E-choppers zijn elektrische brommers die vergelijkbaar zijn met een Harley Davidson motor. De choppers hebben een topsnelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van 60-80 km. Het is goed om te weten dat het verplicht is om in het bezit te zijn van een brommer, motor of autorijbewijs. Onze e-scooters zijn RDW goedgekeurd en voorzien van toffe features. Kom langs in onze showroom en ervaar zelf hoe het is om op een gave e-chopper te rijden!

Erkend leerbedrijf

E-Rebel vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de toekomst van vakmanschap, daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. We begeleiden studenten op een leuke een vakkundige manier. Op onze beurt zijn wij weer blij met een frisse blik, actuele kennis en staan wij open voor nieuwe inzichten. Ben jij op zoek naar een leerbedrijf? Neem contact met ons op of kom eens langs! We leren jou graag beter kennen.

Neem contact op

Proefrit op locatie

We begrijpen dat je je scooter eerst wilt zien, testen en begrijpen. In onze showroom in Enschede of Nijverdal kun je daarom terecht voor een gratis proefrit! Wij nemen graag de tijd voor je en zorgen dat je vakkundig advies krijgt. Zo ben jij er zeker van dat je alle informatie hebt om een beslissing te nemen over jouw elektrische scooter. Rijd op dezelfde dag nog weg op jouw scooter naar keuze!

Reparatie of onderhoud

Bij E-Rebel ben je ook aan het juiste adres voor reparatie of onderhoud. Wij ontzorgen je volledig en bieden gegarandeerd een snelle en vakkundige reparatie of onderhoud. Online bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Al onze modellen zijn via de webshop te bestellen. Kies uit een breed assortiment en wij zorgen ervoor dat jouw scooter volledig wordt gecontroleerd en rijklaar wordt afgeleverd.

Boek een

Gratis proefrit