Bij E-Rebel is het ook mogelijk om een e-scooter te leasen. Je kiest dan zelf in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en je bent direct eigenaar. Lees snel verder en bekijk de mogelijkheden. Bij ons kun je ook terecht voor reparaties en onderhoud. Mankeert er iets aan je e-scooter of is er een onderhoudsbeurt nodig? Wij ontzorgen je volledig en bieden gegarandeerd een snelle en vakkundige reparatie of onderhoud. Let op: we voeren alleen reparaties uit voor de scooters die wij verkopen. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Leasen voor een klein maandbedrag

Wie niet over een groot budget beschikt, kan er ook voor kiezen om zijn of haar elektrische scooter te leasen. Wij maken onze e-choppers en e-scooters beschikbaar voor een groter publiek. Voor een vast laag maandbedrag kun je al een gloednieuwe scooter rijden! Leasen is ook heel gemakkelijk online te regelen. Afbetalen kan binnen 12 tot 36 maanden. Wil jij liever in een kortere periode jouw e-scooter afbetalen? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kunnen toffe accessoires ook meegenomen worden in de lease. Zo heb je in één keer alles geregeld. Wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem contact met ons op of kijk verder bij de veelgestelde vragen.

Neem contact op
E-Rebel

Let's ride

De voordelen van een E-scooter leasen

  • Je e-scooter in 12, 18, 24 of 36 maanden afbetalen (sneller is ook mogelijk)
  • Een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hogere kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent.
  • Makkelijk online te regelen, niks hoeft via de post en je e-scooter kan thuis worden bezorgd.
  • Zonder spaargeld op een nieuwe e-scooter rijden. Het enige wat je nodig hebt, is een vast inkomen.

Betrouwbaar leasen

E-Rebel is een betrouwbare scooterspecialist (RDW erkend) en officiële dealer van A-merken. Vergelijk onze scooters en cruisers eenvoudig op de website of kom langs in onze showroom. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken. Zo kun jij voelen en met eigen ogen zien welk model jij het mooist vindt. Wanneer je overtuigd bent van je keuze, krijg je de scooter meteen mee of wordt hij thuis afgeleverd.

Waar moet ik op letten?

Wanneer je een e-chopper wilt leasen, zijn er een aantal punten waar je op moet letten:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt een regelmatig inkomen (studiefinanciering, werkloosheid- en bijstandsuitkeringen zijn hiervan uitgesloten)
  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je beschikt over een Nederlandse betaalrekening
  • Je hebt geen negatieve BKR-registratie

Veelgestelde vragen

1.
Heb ik een rijbewijs nodig voor een e-scooter?
Om een elektrische scooter of cruiser te mogen besturen heb je een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. E-Rebel biedt zowel snorscooters (25 km/h) als bromscooters (45 km/h) aan. Sinds 1 januari 2023 is voor alle scooters en cruisers een helm verplicht.
2.
Wat als ik onderhoud of service aan mijn scooter nodig heb?
Het onderhoud van een elektrische scooter is tot wel 90% minder dan bij een reguliere benzine scooter. Toch moet een e-scooter eens in de zoveel tijd worden nagekeken om maximale prestaties te bevorderen. Bij E-Rebel ontzorgen we je op dit gebied ook volledig, je kunt namelijk altijd bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Bel ons gerust om een afspraak te plannen.
3.
Wordt mijn e-scooter rijklaar geleverd?
We willen je graag volledig ontzorgen op het gebied van jouw elektrische vervoermiddel. Al onze e-scooters worden daarom rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat je gelijk op je scooter kunt wegrijden wanneer hij is bezorgd! Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor onderdelen, onderhoud en reparatie aan je cruiser. Wel zo handig om één adresje te hebben waar je terecht kan met al je vragen en eventuele problemen.
Boek een

Gratis proefrit