Elektrische scooter leasen

Om de elektrische scooter bereikbaar te maken voor een groter publiek hebben we de mogelijkheid gecreëerd om een scooter te kunnen leasen tegen aantrekkelijke condities. Je kiest zelf in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en je bent direct eigenaar. Milieuvriendelijk rijden was nog nooit zo cool!

E-scooter leasen bij E-rebel

Wie niet over een groot budget beschikt, kan er ook voor kiezen om zijn of haar elektrische scooter te leasen. Voor een vast laag maandbedrag kun je al een gloednieuwe scooter rijden! Een van onze productspecialisten staat je graag te hulp met persoonlijk advies. Leasen is ook heel gemakkelijk online te regelen. Afbetalen kan binnen 12 tot 36 maanden. Je kunt er ook voor kiezen om jouw e-scooter in een kortere periode af te betalen.

Hoe meer je hebt afgelost, hoe goedkoper je scooter lease wordt. Je betaalt namelijk alleen rente over het nog openstaande bedrag. Elke maand ontvang je een rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien hoever je bent met afbetalen.

Verder kunnen toffe accessoires ook meegenomen worden in de lease. Zo heb je in één keer alles geregeld. Wil je meer weten over onze lease mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Betrouwbaar leasen

E-Rebel is een betrouwbare scooterspecialist (RDW erkend) en officiële dealer van A-merken. Vergelijk onze scooters en cruisers eenvoudig op de website of kom langs in onze showroom. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken. Zo kun jij ervaren en met eigen ogen zien welk model het beste bij jou past. Wanneer je overtuigd bent van je keuze, krijg je de scooter meteen mee of wordt hij thuis afgeleverd.

Voordelen van een elektrische scooter leasen

Het grootste voordeel van het leasen van een elektrische scooter, is dat je een compleet nieuwe scooter kunt rijden zonder dat je er in een keer een groot bedrag voor hoeft te betalen. Wanneer je bijvoorbeeld liever wat spaargeld achter de hand houdt of wanneer het even niet uitkomt, kun je toch genieten van een betrouwbare, nieuwe elektrische scooter. Je weet precies waar je aan toe bent, omdat je van tevoren zelf de betaaltermijn kiest. Daarnaast is elektrisch rijden heel comfortabel, omdat de scooters fluisterstil zijn en geen uitlaatgassen uitstoten.

Zitten er dan ook nadelen aan een elektrische scooter? Het aantal voordelen van een e-scooter is groter dan het aantal nadelen. Het enige nadeel is dat je op een volle accu vaak niet meer dan circa 80 kilometer kunt rijden. Overtuigd van de voordelen? Bekijk ons aanbod.

Service en onderhoud

Mankeert er iets aan je elektrische scooter tijdens de leaseperiode? Dan kun je altijd bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Snelle en vakkundige reparatie zit bij het leasecontract inbegrepen. Op deze manier word jij volledig ontzorgt, hoe fijn is dat?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag in de aanschaf van de juiste e-scooter voor jou.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!