E-Rebel biedt volledig verzorgde toffe verhuur arrangementen aan om uit te kiezen! Te gek als jij een dagje uit wilt ervaren op een gave e-chopper!

Bekijk de mogelijkheden binnenkort of boek een losse rit!

De leukste activiteit met vrienden, familie of collega’s

Of je nu een dag op pad wilt met je familie, vrienden of collega’s, alles is mogelijk bij E-Rebel. Het mooie Twente is een ideaal uitgangspunt om te cruisen op een hippe, moderne en milieubewuste e-chopper. Ontdek de pittoreske dorpjes en de uitgestrekte landschappen. Strand tussendoor op een gezellig terras en geniet van een hapje en een drankje. Ga er heerlijk op uit. Let op: de e-scooters hebben een bereik van 60-80 km.

Partner worden

Denk je erover na om e-scooters te gaan verhuren op bijvoorbeeld jouw vakantiepark of voor je hotel? Of ben je op zoek naar partnermogelijkheden voor onze elektrische bezorgscooters? Dan ben je bij E-Rebel aan het juiste adres. Wij hebben verschillende samenwerkingsmogelijkheden met partners. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of lees meer informatie op de pagina partner worden. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou.

Arrangementen

Onze partners

De Wilgenweard

De Wilgenweard heeft een groot aanbod aan superleuke activiteiten voor kleine en grote groepen. Organiseer hét tofste uitje waar jouw familie, vrienden of collega’s nog lang over door blijven praten. Door de ideale locatie aan rivier de Regge en het bos in Nijverdal, is het bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van uitjes en feestjes voor verschillende doelgroepen. Vier hier jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag, personeelsfeest, vriendenuitje en nog veel meer! Met actieve activiteiten, Escape Rooms en (thema)feesten, zoals Expeditie Robinson, kano verhuur, Escape The Forest, Beat The Matrix of Ik hou van Holland, is het aanbod voor iedereen geschikt.

Veelgestelde vragen

1.
Kan ik mijn eigen vertrektijd bepalen?
Bij E-Rebel werken in vaste blokken van 2 of 3 uur. Je kunt de e-scooters dus huren voor 2 of 3 uur lang. Deze blokken zijn te boeken van 9:00 tot 21:00 uur.
2.
Mogen er twee mensen op een scooter?
Kinderen tot 15 jaar mogen achterop zitten. Voor kinderen van ouder dan 15 jaar of volwassenen geldt dat ze een eigen elektrische scooter moeten huren. Je moet hiervoor in ieder geval in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs.
3.
Wat als ik onverhoopt moet annuleren?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je door omstandigheden bent genoodzaakt om te annuleren. Wanneer dit het geval is, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Neem je pas contact op na het startmoment van je uitje, dan brengen wij een toeslag van 25% in rekening.