De Wilgenweard heeft een groot aanbod aan superleuke activiteiten voor kleine en grote groepen. Organiseer hét tofste uitje waar jouw familie, vrienden of collega’s nog lang over door blijven praten. Door de ideale locatie aan rivier de Regge en het bos in Nijverdal, is het bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van uitjes en feestjes voor verschillende doelgroepen. Vier hier jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag, personeelsfeest, vriendenuitje en nog veel meer! Met actieve activiteiten, Escape Rooms en (thema)feesten, zoals Expeditie Robinson, kano verhuur, Escape The Forest, Beat The Matrix of Ik hou van Holland, is het aanbod voor iedereen geschikt.

Horeca mag hier niet bij ontbreken, want dat maakt een geslaagde dag echt compleet. De lekkerste barbecues, buffetten, lunches, borrels en pizza’s worden geserveerd in één van de drie zalen of op het grote terras. In de zomer kun je zelfs genieten op het terras aan en óp het water. Zo beleven de gasten een onvergetelijke dag, waarbij gastvrijheid, samenzijn en verrassend vermaak voorop staan!

Vanaf De Wilgenweard kun je nu ook op pad met de E-Choppers van E-Rebel! Zo kun je jouw uitje compleet maken en combineren met diverse activiteiten. Geniet vooraf van een lekker kopje koffie met wat lekkers en achteraf van een heerlijke barbecue of buffet. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken met een compleet verzorgde dag op één unieke locatie!

Arrangementen

Wil jij graag een E-Choppertocht combineren met één van de gave activiteiten van De Wilgenweard voor een compleet verzorgde dag? Bekijk dan het arrangementen aanbod hieronder:
Koffie en kozak (ontvangst):
€5,- p.p. min 10 p.

Buffet of barbecue:
€27,50 p.p. min 10p.

Pizzajolly (pizza’s bakken):
€27,50 p.p. min. 10 p. max. 40 p.

Beat The Matrix (1,5 uur):
€25,- p.p. min 8p. max. 32 p.

Escape The Forest (2 uur)
€19,- p.p. min. 8 p. max. 26 p.

Sup (1,5 uur):
€16, p.p. max. 20 p.

Meer weten over het aanbod van De Wilgenweard in Nijverdal? Bekijk het volledige assortiment hier