E-chopper leasen

Om onze gave elektrische choppers bereikbaar te maken voor een groter publiek hebben we de mogelijkheid gecreëerd om een scooter te kunnen leasen tegen aantrekkelijke condities. Je kiest zelf in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en je bent direct eigenaar. Milieuvriendelijk rijden op gave Harley modellen!

E-chopper leasen bij E-rebel

Wil jij een gloednieuwe e-chopper rijden, zonder dat je het aankoopbedrag in een keer hoeft te betalen? Dan is het leasen van een elektrische scooter iets voor jou! Voor een vast laag maandbedrag rijd jij al op het gaafste model! Een van onze productspecialisten staat je graag te hulp met persoonlijk advies. Afbetalen kan binnen 12 tot 36 maanden. Je kunt er ook voor kiezen om jouw e-chopper in een kortere periode af te betalen.

Hoe meer je hebt afgelost, hoe goedkoper je scooter lease wordt. Je betaalt namelijk alleen rente over het nog openstaande bedrag. Elke maand ontvang je een rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien hoever je bent met afbetalen.

Verder kunnen toffe accessoires ook meegenomen worden in de lease. Zo heb je in één keer alles geregeld. Wil je meer weten over onze lease mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Betrouwbaar leasen

E-Rebel is een betrouwbare scooterspecialist (RDW erkend) en officiële dealer van A-merken. Vergelijk onze choppers eenvoudig op de website of kom langs in onze showroom. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken. Zo kun jij zelf ervaren welk model het beste bij jou past. Wanneer je overtuigd bent van je keuze, krijg je de scooter meteen mee of wordt hij thuis afgeleverd.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!