Elektrische 3 wiel scooter

Elektrische driewielers zijn, zoals het woord al zegt, scooters met 3 wielen in plaats twee. Het derde wiel veranderd niet alleen het ontwerp, maar ook de rijervaring. Bij E-Rebel ben je aan het juiste adres als je erover nadenkt om een aan te schaffen, te leasen of te huren!

Waarom een elektrische driewieler?

De elektrische driewieler kent veel voordelen. Zo lig je met een 3de wiel stabieler op de weg en hoef je geen angst te voelen om onderuit te gaan. Je bent veel wendbaarder op een veilige manier! Nog een bijkomend voordeel is dat je in plaats van benzine te tanken, alleen de accu hoeft op te laden. Je kunt de 3 wiel scooter kopen als een 25 km snorscooter en als 45 km bromscooter. Alle scooter worden geleverd met RDW-keuring.

Elektrische 3 wiel scooter verhuur

Het mooie Twente is een ideaal uitgangspunt om te cruisen op een moderne, milieubewuste scooter. E-Rebel biedt de mogelijkheid om een elektrische 3 wiel scooter te huren. Verken met je e-scooter de pittoreske dorpjes en de uitgestrekte landschappen. Wij hebben prachtige routes voor je uitgestippeld. Wil je toch liever je eigen route bepalen? Dit is ook geen probleem!

Leasen ook mogelijk

Als je een wat minder groot budget hebt, kun je er ook voor kiezen om een e-scooter te leasen. Zo kies je er zelf voor in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en ben je direct eigenaar. Bekijk onze lease mogelijkheden.

Driewieler kopen

Wil je zelf graag een elektrische driewieler in bezit hebben? Dit is ook mogelijk bij E-Rebel. Je kunt de elektrische scooter zowel particulier als zakelijk kopen. Bekijk ons aanbod.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!