Elektrische brommer

Elektrische brommers, ook wel een elektrische scooter, zie je steeds vaker voorbij komen. Ze zijn milieuvriendelijk en zeer betrouwbaar! Wil jij een elektrische brommer huren, kopen of leasen? Dan ben je bij E-Rebel aan het juiste adres.

Wat is het verschil met een elektrische snorscooter?

Elektrische bromscooters zijn scooters met een maximale snelheid van 45 km/h. Dit is ook gelijk het grootste verschil met een snorscooter, een snorscooter heeft namelijk een maximum snelheid van 25 km/h. Daarnaast hebben brommers een geel kenteken, hiervoor geldt dus een helmplicht.

Elektrische brommer verhuur

E-Rebel biedt de mogelijkheid om een e-scooter te huren. Verken met je e-scooter prachtige dorpskernen, kronkelende paadjes en mooie bezienswaardigheden tijdens de tocht. Wij hebben prachtige routes voor je uitgestippeld. Wil je toch liever je eigen route bepalen? Dit is ook geen probleem!

Lease mogelijkheden

Als je een wat minder groot budget hebt, kun je er ook voor kiezen om een elektrische brommer te leasen. Zo kies je er zelf voor in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en ben je direct eigenaar. Bekijk onze lease mogelijkheden.

Elektrische brommer kopen

Wil je graag een elektrische brommer kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij E-Rebel is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een e-scooter te kopen.

Wat moet ik weten voordat ik een elektrische scooter aanschaf?

Het is handig om te weten wat er allemaal bij een elektrische brommer komt kijken als je van plan bent om een aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opladen van de scooter, het benodigde onderhoud, welk rijbewijs je nodig hebt etc. Wij raden je aan om je hierin te verdiepen! Lees alles over waarop te letten bij onze e-scooters.

De pluspunten van een elektrische brommer

  • Minder onderhoud
  • Lage verbruikskosten
  • Super betrouwbaar
  • Kent geen startproblemen
  • Groen rijden
  • Geen uitlaat stank en rook
  • Sneller en krachtiger dan een brandstofscooters

Het aantal voordelen van een elektrische bromscooter is groter dan het aantal nadelen. Het enige nadeel bij elektrische scooters is dat je op een volle accu vaak niet meer dan circa 80 kilometer kunt halen.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag in de aanschaf van de juiste e-scooter voor jou.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!