Elektrische snorscooter

Ben jij aan het overwegen om een elektrische snorscooter te kopen, huren of leasen? E-Rebel heeft voor jou een ruim aanbod aan gave scooters!

Wat is het verschil met een elektrische brommer?

Elektrische snorscooters zijn e-scooters met een maximale snelheid van 25 km/h. Dit is ook gelijk het grootste verschil met een brommer, een brommer heeft namelijk een maximum snelheid van 45 km/h. Daarnaast hebben snorscooters een blauw kenteken, je kunt hier dus lekker op cruisen zonder helm.

Elektrische snorscooter verhuur

E-Rebel biedt de mogelijkheid om een elektrische snorscooter te huren. Verken met je e-scooter prachtige dorpskernen, kronkelende paadjes en mooie bezienswaardigheden tijdens de tocht. Wij hebben prachtige routes voor je uitgestippeld. Wil je toch liever je eigen route bepalen? Dit is ook geen probleem!

Leasen ook mogelijk

Als je een wat minder groot budget hebt, kun je er ook voor kiezen om een e-scooter te leasen. Zo kies je er zelf voor in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen en ben je direct eigenaar. Bekijk onze lease mogelijkheden.

Elektrische snorscooter kopen

Wil je zelf graag een stoere snorbrommer in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij E-Rebel is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een e-scooter te kopen.

Waarop te letten bij de aanschaf?

Wanneer je van plan bent om een elektrische snorscooter te kopen, is het verstandig om je in te lezen. Denk aan vragen als: hoe laad ik mijn e-scooter op, welk onderhoud is er nodig of heb ik een rijbewijs nodig? Lees alles over e-scooters of bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

Voordelen van elektrische snorscooter

Er zitten veel voordelen aan het rijden op een elektrische snorscooter. We hebben ze voor je op een rij gezet:

  • Geen startproblemen
  • Minder onderhoud nodig
  • Goedkoop rijden
  • Milieuvriendelijk rijden
  • Geruisloos
  • Betrouwbaar
  • Geen helmplicht

Je bespaart dus niet alleen op brandstofkosten, maar ook op onderhoudskosten. Bovendien ben je sneller op locatie dan met een gewone fiets. Wil je heerlijk toeren met mooi weer? Dan is een snorscooter ideaal.

Ben je overtuigd van de voordelen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag in de aanschaf van de juiste e-scooter voor jou.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!