Elektrische snorscooter retro

Stijlvol van A naar B met een elektrische retro scooter. E-Rebel heeft een groot assortiment met onder andere retro modellen. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook hip en milieuvriendelijk! Kijk snel verder.

Elektrisch rijden in een retro stijl

De retro e-scooters overtuigd op het eerste gezicht vooral designliefhebbers. Met de prachtige gebogen vormen laten onze modellen de jaren 60 herleven. De nostalgische elektrische scooters combineren de retro-look met de nieuwste technologie. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door onze productspecialisten!

Geld besparen met een elektrische scooter

De investering in een gave retro scooter verdien je altijd terug. Dit komt omdat je met een elektrische scooter veel zuiniger rijdt dan met een traditionele scooter. De retro scooter is toch wel een van de best verkochte modellen. Hoe gaaf is het dat je er nu ook al op al op een milieuvriendelijke manier op kunt rijden? De retro scooters zijn goedkoper in zowel onderhoud- als brandstofkosten.

Maak je scooter helemaal eigen

Ook onze retromodellen kun je volledig naar eigen smaak aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm, dit verandert niet alleen de looks van je scooter, maar heeft ook een groot praktisch voordeel. Het beschermt je namelijk tegen wind, regen en zand. Windschermen zijn zowel transparant als getint te bestellen, kies jouw look!

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden om je scooter die extra retro-uitstraling te geven. Valbeugels geven je scooter bijvoorbeeld een robuuste look, maar ze bieden ook bescherming tegen beschadigen. Hierdoor blijft je e-scooter langer in topconditie!

Wat een retro look ook compleet maakt, is een topkoffer om je helm in op te bergen. Wanneer je kiest voor een snorscooter model, is de koffer ideaal om andere spullen in op te bergen.

Koop je elektrische retro scooter bij E-Rebel!

Heb je vragen over onze retro e-scooters? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag. Wil jij onze retro modellen liever met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Ben je geïnteresseerd om te huren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!